Kuidas golfiga algust teha?

Golf on spordiala, mis sobib kõigile olenemata vanusest, sportlikust vormist või eelnevast mängukogemusest. Oleme Niitväljal alustajate golfikursuseid korraldanud juba pea 30 aastat, mistõttu teame, mida on vaja selleks, et ühest huvilisest saaks golfimängija. Meil on kõige põhjalikum alustajate programm (Roheline Rada) ning meie keskusest leiad golfimängu õppimiseks suurepärased harjutustingimused: alustajate oma golfiväljaku ja mitmekülgsed harjutusalad.

Spetsiaalselt alustajatele mõeldud viierajaline PAR20-väljak on ideaalne teekond alustajale golfarile. Siin ei pea sa muretsema sellepärast, et alles algajana kellelegi ette jääd, ning saad rahulikult ja stressivabalt golfimängu harjutada. Klubimaja ümbruses paiknevate harjutusalade kogupindala on 5600 m2, pakkudes alustajale piisavalt privaatsust, aga ka väljakutseid erinevate golfilöökide harjutamiseks.

Selleks, et sinu algus golfiga tutvumisel oleks võimalikult lihtne, anname sulle järgnevalt soovitusi, missugust golfkursust või paketti valida. Kõigepealt tuleb sul otsustada, kas

  • sooviksid esialgu ühepäevast põgusat golfiga tutvumist või
  • oled juba piisavalt julge, et kohe alustajate golfikursusele tulla.

Juhul kui sa soovid golfimängu proovida, aga pole veel valmis soetama endale alustajate golfikursust, soovitame sul osaleda paaritunnisel golfidemol. Niitvälja golfidemod ja tasuta golfipäevad sobivad ideaalselt neile, kes soovivad golfiga esialgu põgusalt tutvust teha või lihtsalt heas seltskonnas meelt lahutada. Tutvu meie kolme eri golfidemopaketiga ja loe lisa ka tasuta golfipäevade kohta.

Juhul kui oled otsustanud, et soovid golfimänguga tuttavaks saada, on sul valida kolme alustajate golfikursuse vahel – nendeks on Green Cardi kursus, Rohelise Alguse pakett ja Rohelise Alguse VIP pakett. Kõik kolm sisaldavad golfi baaskursust ehk green card’i, mille vältel tutvutakse väljaku ja varustusega, õpitakse golfi põhilööke, saadakse ülevaade reeglitest ja etiketist, ning koolitus lõpetatakse meeleoluka mänguringiga PAR20-väljakul. See kõik toimub ühel nädalavahetusel, 10 tunni vältel.

Neist kolmest golfikursusest on kõige populaarsem Rohelise Alguse pakett. See pakett hõlmab endas nii green card’i kursust kui ka selle jätkukursust. See tähendab, et alustavad mängijad saavad lisaks baaskursusele läbida endale sobivatel aegadel viis alustaja treeningut. Lisaks kuuluvad paketti mänguring mentoriga Park-väljakul, tasuta golfivarustuse laenutus, harjutuspallid ja piiramatu mänguõigus PAR20-väljakul 60 päevaks. Alates sellest aastast on lisandunud veel ka Rohelise Alguse VIP pakett, mis lisaks kõigele eelnevale sisaldab PAR20-väljaku mänguõigust lausa terveks hooajaks!

Kõiki alustajate golfikursuseid ja demopakette saab soetada, saates e-kirja aadressile info@niitvaljagolf.ee. Alustajate golfipaketid on müügil ka kinkekaardina. Golfikursusele registreerimise kohta saad lisa lugeda siit.

Julgustame Niitväljal kõiki alustajaid ka võistlema. Alustavatele golfimängijatele on meil eraldi võistlussari Roheline karikas, mille osavõistlused toimuvad terve hooaja vältel. Tule julgelt võistlema, sest võistlusel osalemine aitab leida uusi golfisõpru, saad kogeda võistluspõnevust ja ühtlasi arendada oma golfimänguoskusi.

Lisaks võistlustele, ootavad tulevikus tänast alustajat erinevad golfiga seotud üritused, golfireisid ja sõpruskohtumised. Kõikidele Niitväljal alustavatele golfaritele kehtivad kohe ka kõik Niitvälja mängija soodustused – sulle on soodsamad kõik meie golfiteenused, Pro Shopi tooted ja einestamine klubimaja restoranis. Kõik selleks, et tunneksid end Niitväljal koduselt!

Tere tulemast Niitväljale – Eesti golfi koju!