Kuidas registreeruda alustajate golfikursusele

Plaanid golfimänguga algust teha? Tule Niitvälja Golfi Green Cardi kursusele! Eesti golfarite poolt kõrgelt hinnatud väljaku kvaliteet, mitmekülgsed harjutustingimused ning lai golfikursuste ja -pakettide valik on teinud Niitväljast Eesti golfi kodu. Siia on teretulnud kõik golfihuvilised! Niitvälja Golfist leiad ka spetsiaalselt alustajatele mõeldud 5-rajalise PAR20-väljaku, mis on ideaalne teekond alustaja golfarile. Siin ei pea muretsema selle pärast, et alles algajana kellelegi ette jääd ning saad rahulikult ja stressivabalt golfimängu harjutada. 

Meie Rohelise Raja alustajate programmiga liitub igal aastal ca 400 uut golfihuvilist! Selle programmi esimene etapp on GREEN CARDI KURSUSE läbimine, mille vältel tutvutakse väljaku ja varustusega, õpitakse golfi põhilööke, saadakse ülevaade reeglitest ja etiketist, ning koolitus lõpetatakse meeleoluka mänguringiga PAR20-väljakul. See kõik toimub ühel nädalavahetusel, 10 tunni vältel.

Lisaks tavalisele Green Cardi kursusele, pakume alustajatele ka “kõik hinnas” ROHELISE ALGUSE PAKETTI ja ROHELISE ALGUSE VIP PAKETTI. Need paketid sisaldavad mõlemad Green Cardi kursust, jätkukursust (5 alustaja treeningut), mentorringi, tasuta golfivarustust ja harjutuspalle ning tasuta golfimängu PAR20-väljakul. Ühesõnaga kõike, mida üks alustaja vajab selleks, et golfimänguga sinasõbraks saada. Kahe paketi erinevus on vaid see, et tavaline Rohelise Alguse pakett sisaldab tasuta PAR20-väljaku mänguõigust 60 päevaks, aga VIP pakett lausa terveks hooajaks. 

KUIDAS ALUSTADA?

  1. Selleks, et golfimänguga algust teha, tuleb sul endale välja valida sobiv GOLFIKURSUS VÕI -PAKETT. Soovitame valida meie kõige populaarsem golfipakett Roheline Algus. Rohelise Alguse pakett on iga alustava golfari unistus. Kõik vajalik on Sinu jaoks valmis – Green Cardi kursus, Green Cardi jätkukursus koos lisatreeningutega, vajalik golfivarustus, harjutuspallid, isiklik mentor ning kaks kuud tasuta golfimängu Niitvälja golfiradadel. 
  2. Kui alustamiseks sobiv golfikursus või pakett on valitud, siis vali sobiv aeg kursusel osalemiseks Niitvälja Golfikooli TUNNIPLAANIST ja registreeru kursusele. Kolmepäevane Green Cardi koolitus toimub maist oktoobrini, igal nädalavahetusel. Kui kursuse toimumisaeg hakkab kätte jõudma, siis võtame sinuga personaalselt ühendust, et kõiki detaile täpsustada.
  3. Enne kursusle tulemist, palume Sul täita Green Cardi kursuse ANKEET. 

Soovitame sul kindlasti lugeda lisaks ka meie blogi postitust – miks alustada golfimängu õppimist just Niitvälja Golfis. Omapoolseid soovitusi golfiga alustamiseks jagavad meie blogis ka Ines, Reigo Ahven ja Kelly Sildaru. 

Lisainfot kursuste ja pakettide kohta ning vastused korduma kippuvatele küsimustele (nagu nt mis aegadel kursused toimuvad, kuidas toimub kursuse eest tasumine, mida selga panna jne)  leiad meie alustajate lehelt. Loomulikult on kõik küsimused alati teretulnud ka e-kirjaga aadressile info@niitvaljagolf.ee ning telefonitsi +372 678 0454.

Kohtumiseni Niitväljal!