Miks tasub olla Niitvälja mängija?

Niitvälja Golfis mängib hooajalise mänguõigusega üle 800 aktiivse mängija. Lisaks meie oma mängijatele, moodustavad olulise osa ka green fee-mängijad (muude väljakute mängijad ja golfituristid). Niitvälja Golfi mängijate arv on aasta-aastalt kasvanud, kuna väljakute aastaringne hooldus on taganud meie mängijatele parimad tingimused nauditavaks golfimänguks ning seda kohe hooaja algusest. Lisaks väljaku kvaliteedile on Niitvälja tugevuseks kindlasti ka meie pikk golfihooaeg.

Kuna huvi golfi mängimise vastu on Niitväljal suur, väärtustame aina enam mängijate lojaalsust ja pühendumust ning pakume suuremaid soodustusi just mänguõigusega Niitvälja mängijatele ja aktsionäridele. Jätkuvalt pakume parimaid tingimusi ja keskkonda alustavatele golfihuvilistele.

Niitvälja Golfikeskuse külastajad jagunevad järgmistesse kliendigruppidesse:

  • Tavamängijad – golfimängijad, kes külastavad Niitvälja Golfikeskust külalisena ega soovi end meie lojaalseks kliendiks registreerida.
  • Lojaalsed mängijad – lojaalsusprogrammiga liitunud green fee-mängijad. Lojaalseks mängijaks saab registreeruda iga green fee-mängija, makstes liitumistasu, mis 2024. aastal on 100 eurot. Lojaalsetele mängijatele kehtivad mitmed soodustused ning hooaja vältel teeme ka spetsiaalseid eripakkumisi.
  • Niitvälja mängijad – kõik golfimängijad, kel on mõni Niitvälja Golfi mänguõigus või hooajapakett. Samuti kuuluvad sellesse gruppi Rohelisel Rajal alustavad mängijad, trennilapsed ja noored. Iga Niitvälja mängija võib oma flight’i väljakule kaasa võtta ühe Niitvälja mängija soodushinnaga green fee-mängija. Niitvälja mängijatele kehtivad soodustused nii Niitvälja Pro Shopis  kui ka muude golfiteenuste ostul (nt klubimaja ruumide rent). Soodustuse suurus on 10-25% sõltuvalt teenusest.
  • Aktsionärid – aktsionäri soodustused kehtivad kõigile vähemat 50 AS Eesti Golfikeskuse A-aktsia omanikele. Iga aktsionär võib oma flight’i väljakule kaasa võtta kuni kolm aktsionäri soodushinnaga green fee-mängijat. Aktsionäril, kes omab 5 mänguõiguse jagu A aktsiaid (ehk 250 A aktsiat) on õigus endaga tasuta rajale kaasa võtta üks sõber. Aktsionäridele kehtivad soodustused nii Niitvälja Pro Shopis kui ka muude golfiteenuste ostul (nt ruumide rent). Soodustuse suurus on 10-50% sõltuvalt teenusest.

MÄNGUÕIGUSEGA NIITVÄLJA MÄNGIJA BOONUSED

  • Pereboonus võimaldab endaga samale tiiajale kaasa võtta TASUTA kolm kuni 22-aastast (k.a) pereliiget. Täpsemalt saab lugeda siin.
  • Niitvälja mängijatel ja aktsionäridel on on õigus samasse flight`i kaasa võtta soodustingimustel külalismängijaid. Täpsemalt saab lugeda siin.
  • Niitvälja mänguõigusega mängijatele kehtivad green fee soodushinnad meie naaberriikide partnerväljakutel. Tutvu Läti, Leedu ja Soome partnerväljakutega meie veebil, hinnakirja all.

Tutvu meie hinnakirjaga ja juhul kui oled veel mänguõiguseta, siis loe kindlasti lisaks ka meie soovitusi mänguõiguse valikul.  

Autor: Niitvälja Golf
Foto: Mats Soomre, soomre.com