Miks tasub olla Niitvälja Golfi aktsionär?

Niitvälja Golfi kaunid väljakud, kõigi mugavustega klubihoone ning mitmekülgsed harjutusalad on rajatud selleks, et kõigi meie külastajate Niitväljal veedetud aeg oleks parim investeering aktiivse puhkuse näol iseendasse. Niitvälja Golfi varade omanikuks on AS Eesti Golfikeskus ning tänu meie golfikeskuse aktsionäridele, on kõigil külastajatel võimalik Niitväljal golfi mängida.

AS Eesti Golfikeskuse aktsionäridele dividende ei maksta, kogu teenuste osutamisest teenitud tulu reinvesteeritakse keskuse renoveerimisse ning arendusse. Just seetõttu saavad Niitvälja Golfis teenustelt kõige suuremaid soodustusi golfikeskuse aktsionärid.

Soetades endale AS Eesti Golfikeskus aktsiad, maksad iga-aastaselt kõige soodsamat mänguõiguse hinda ning sulle kehtivad mitmed aktsionäri soodustused ja eripakkumised. Selliselt hoiad golfi mängides aasta lõikes mitteaktsionäriga võrreldes kokku umbes 400-500 eurot.

AKTSIONÄRI BOONUSED

  • Soodsaim mänguõigus. Iga aktsionär, kes omab vähemalt 50 AS Eesti Golfikeskuse A-aktsiat, saab soetada omale aktsionäri Park-väljaku mänguõiguse, mis on kõigist teistest piiramatutest Niitvälja Golfi mänguõigustest kõige soodsama hinnaga. Loe aktsionäri mänguõiguse kohta lisa siit.
  • Aktsionärile kehtivad kõigist Niitvälja Golfi teenustest kõige suuremad soodustused. Näiteks, aktsionäri green fee hind on olenevalt väljakust ja radade arvust 30-50% tavahinnast soodsam. Samuti saab aktsionär 50% soodsamalt rentida omale golfiauto ning lausa 67% soodsamalt soetada korvi harjutuspalle.  Suurimad soodustused kehtivad talle ka spordikaupade ostul Niitvälja Pro Shopis ning muude golfiteenuste ostul nagu nt golfidemo korraldamine või ruumide rent (10-50% olenevalt teenusest).
  • Aktsionäril, kes omab 5 mänguõiguse jagu A aktsiaid (ehk 250 A aktsiat) on õigus endaga tasuta rajale kaasa võtta üks sõber. Aktsionär saab tasuta mängija kaasa võtta ainult sel juhul, kui ta on tasunud aktsionäri Park-väljaku mänguõiguse tasu vastavalt hinnakirjale. Soodustus kehtib tingimusel, et mängitakse koos ühes flight’is.
  • Aktsionäri pereboonus. Aktsionäri mänguõiguse tasu maksnud aktsionär võib oma flight’i väljakule kaasa võtta kolm kuni 22-aastast (k.a.) pereliiget (kokku 4 mängijat ühes flight´is). Pereboonus kehtib tingimusel, et mängitakse koos ühes flight´is.
  • Aktsionär võib oma flight’i väljakule kaasa võtta kuni kolm aktsionäri soodushinnaga green fee-mängijat.
  • Aktsionärile kehtib tasuta bägi- ja käruhoid.
  • Aktsionäril on õigus vahetada oma Park-väljaku nimeline mänguõigus 20 green fee voucheri vastu. Täpsemad tingimused selle kohta leiab hinnakirjast.
  • Kõigil Niitvälja mänguõigusega aktsionäridele kehtivad ka Niitvälja mängijaga võrdväärsed eelised tiiaegade broneerimisel ning talveperioodil mängimiseks. See tähendab, et  nädalapäevadel E-R kell 16:30-18:00 ja L-P kell 08:00-10:00 on tiiaegade broneerimine võimalik ainult meie oma mängijatel. Lojaalsed mängijaid ning tavahinnaga külastajad nendele aegadele broneeringuid teha ei saa. Samuti hoiame meie väljakuid aastaringselt avatuna eelkõige mõeldes meie mängijatele ja aktsionäridele.

Juhul kui oled huvitatud AS Eesti Golfikeskuse aktsiatest, siis soovitame sul tutvuda aktsiainfoga meie kodulehel, sealt leiad üles ka aktsiate müügipakkumised. Siinkohal pöörame sinu tähelepanu sellele, et Park-väljakul soodustingimustel mängimiseks on vajalik soetada omale vähemalt 50 A-aktsiat ehk ühe A-mänguõiguse.

Autor: Niitvälja Golf
Foto: Mats Soomre, soomre.com