Millist mänguõigust valida?

Niitväljal golfi mängimine on soodne, kui teha seda mõne mänguõiguse või hooajapaketiga, sest ühekordsed green fee hinnad on pigem kallid. Meie mängijad on erinevad ja igaühel peab olema võimalik valida just selline mängimisviis, mis sobib tema vajaduste ja võimalustega kõige paremini kokku. Seetõttu oleme loonud mitu erinevat lahendust.

Neid mänguõigusi ja pakette saab grupeerida mitmel viisil. Esimene võimalus on lähtuda oma golfimängustaažist. Kui oled alustav golfimängija, vaata alustajapakette. Kui asud esimest korda Niitväljal mängima, kuid oled enne mujal mänginud, vaata esimese hooaja paketti. Kui mängid Niitväljal juba pikka aega, siis oleks sinule ilmselt parim variant Park-väljaku mänguõigus.

Teine viis mänguõigusi ja pakette liigitada on vastavalt sellele kui tihti ja mis aegadel sa soovid golfi mängida. Kui jõuad hooaja jooksul väljakule vähemalt 15 korda ning soovid omada piiranguteta mänguõigust, siis vaata Park-väljaku mänguõigusi ja hooajapaketti. Kui sul on plaan sagedasti mängida, aga ajaline piirang ei ole sinu jaoks määrav, siis on soodsaim lahendus paindlik pakett.

Paindliku paketi omanikel on luba startida tööpäevadel alates väljaku avamisest kuni 15:00 ja alates 18:30 kuni väljaku sulgemiseni ning nädalavahetustel ja riiklikel pühadel alates kell 15:00 kuni väljaku sulgemiseni. Juhul kui soovid mänguringi teha väljaspool paketi kehtivusaega, tuleb maksta lisatasu (18 raja puhul 29 € ja 9 raja puhul 19 €). Sellega peab arvestama ka võisteldes.

Juhul kui sa tead, et kahjuks väga tihti Niitväljale mängima ei jõua, siis oleme sinu jaoks loonud 10 korra paketi. Paketti kuulub 10 Park-väljaku mänguringi (18 rada), mida on võimalik ka poolitada (2 x 9 rada). Lisaks kehtivad paketi omanikule kõik Niitvälja mängija soodustused. Teine veelgi soodsam variant Niitväljal golfi mängimiseks on PAR20 mänguõigus (piiramatu mänguringide arv PAR20-l ja õigus osta soodsa hinnaga Park-väljaku green fee’sid). See siis pigem alustajatele või nendele mängijatele, kel pole aega suurel väljakul mängimiseks.

Oluline on teada ka seda, et  kõigile meie mängijatele kehtib pereboonus. Kui sul on peres vähemalt kaks ükskõik millist mänguõigust või paketti (aktsionäride puhul üks mänguõigus või pakett), on sul alati õigus võtta endaga samas flight’is väljakule tasuta kaasa kuni kolm alla 23aastast pereliiget (last või lapselast).

Kõikide pakettide ja mänguõiguste kohta saad lisaks lugeda meie kodulehelt ning alati on küsimused teretulnud ka telefonitsi +372 678 0454 või e-posti teel info@niitvaljagolf.ee.

PS! Ära siis unusta, et soodsam on omale järgmiseks aastaks mänguõigus ära vormistada juba selle aastanumbri sees, sest iga kalendriaasta alguses  Niitvälja pakettide ja mänguõiguste hinnad muutuvad.

Autor: Niitvälja Golf
Foto: Joosep Martinson