Miks alustada golfimängu õppimist just Niitväljal?

Niitvälja Golf on Baltikumi vanim golfiväljak ning Eesti golfi teerajaja. Tänu meie pikaaegsele kogemusele, suudame ja soovime pakkuda vaid parimat. Eesti golfarite poolt kõrgelt hinnatud väljaku kvaliteet, mitmekülgsed harjutustingimused ning lai golfikursuste ja pakettide valik on teinud Niitväljast Eesti golfi kodu. Selles postituses toome sinuni viis põhjust, miks võiksid kaaluda golfimänguga alustamist just Niitväljal.

  • Ideaalne terviklahendus alustamiseks. Olles Eesti vanim ja suurim golfikeskus, omame suurt vastutust olla eeskujuks ja teerajajaks Eesti golfi arendamisel. Niitvälja Golfi alustajate programm Roheline Rada on aastakümnetele kogemustele põhinev, põhjalik ja hästi läbimõeldud. Siin on kõik vajalik sinu jaoks olemas: golfi algõpetus (green cardi kursus), rühmatreeningud, mentorringid, lõbusad golfiüritused ning seltskondlikud võistlused. Me toetame sind igal sammul.
  • Parimad harjutustingimused. Niitvälja harjutusväljakud pakuvad Eestis kõige mitmekülgsemaid võimalusi treenimiseks, nii üksi kui koos sõpradega. Klubimaja ümbruses paiknevad harjutusalad on kogupindalaga 5600 m2 ning pakuvad alustajale piisavalt privaatsust, aga ka väljakutseid erinevate golfilöökide harjutamiseks.
  • Alustajatele oma golfiväljak. Niitvälja Golfist leiad ka spetsiaalselt alustajatele mõeldud 5-rajalise PAR20-väljaku, mis on ideaalne teekond alustaja golfarile. Siin ei pea muretsema sellepärast, et alles algajana kellelegi ette jääd ning saad rahulikult ja stressivabalt golfimängu harjutada. See on eriti tähtis just alustavale golfarile.
  • Professionaalsed golfitreenerid. Lisaks põhjalikule programmile ja headele harjutustingimustele, on väga oluline ka hea kontakt treeneriga. Niitväljal on sul võimalus golfi harjutada kolme erineva golfitreeneri juhendamisel. Kõik meie pro’d on läbinud Euroopa PGA poolt korraldatud treeningprogrammi ning on professionaalsed golfimängijad.
  • Meile on kõik golfihuvilised oodatud. Pakkudes Eestis kõige laiemat golfikursuste ja -pakettide valikut, võime julgelt väita, et meile on kõik huvilised oodatud. Meie poolt välja töötatud alustajate programmi ROHELINE RADA läbib igal aastal ca 350-400 golfihuvilist ning neist golfi juurde jääb ca 30%, mis on väga hea tulemus. Iga golfikursuse või paketi soetanud alustaja saab omale koheselt Niitvälja mängija staatuse, mis annab talle Niitväljal golfi mängimiseks mitmeid soodustusi ja eeliseid. Niitvälja mängija boonuste kohta saad lisa lugeda siit.

Tutvu meie alustajate golfikursuste ja -pakettidega ning tule golfi mängima! Eesti golfi kodu ootab sind!