Parimad sihtkohad golfireisiks 2019

Golfi ja reisimist iseloomustab ühine omadus – need mõlemad tekitavad sõltuvust. Eesti rohelise muru hooaeg on piiratud, aga golfi puhkusereisiga ühendades on võimalik mängimas käia aasta ringi. Estraveli vanemreisikonsultant ja Niitvälja mängija Triin Jaanimets annab soovitusi sihtpaikade kohta, kuhu kogenud golfimängijad reisivad ikka ja jälle, et nautida privaatset puhkust ja tegeleda oma lemmikalaga.

Aasia golfipealinn Tai

Golfisõbrad kutsuvad Taid Aasia golfipealinnaks, sest igal aastal reisib sinna golfi mängima ligi 400 000 inimest üle kogu maailma. Seda eelkõige Tai eksootilise looduse tõttu, mille avastamiseks pakuvad oskuslikult kujundatud golfirajad unikaalseid võimalusi. Eeliseks on ka ideaalne kliima – mängida saab aasta ringi.

Parim aeg Tai külastamiseks on novembrist veebruarini. Kümnepäevaste Bangkoki ja Hua Hini golfireiside hinnad algavad 1370 eurost ning sisaldavad ööbimist viietärnihotellis, hommikusööke, personaalset transfeeri lennujaamast hotelli ja golfiväljakutele, green fee’sid (kokku 54 rada) ja personaalset caddie’t igaks mänguks. Lisaks tuleb osta lennupiletid ja reisikindlustus.

Maailma parim golfisihtkoht Portugal

Maailma golfiauhinnad (World Golf Awards) valisid Portugali neli aastat järjest maailma parimaks golfisihtkohaks. Sealt leiab laia valiku väljakuid, mille omadused sobivad eri taseme ja eelarvega golfisõpradele.

Parim aeg Portugali külastamiseks on maist oktoobrini. Nädalase golfireisi hind majutusega viietärnihotellis koos kolme või viie green fee‘ga Quinta da Marinha Golfis algab 539 eurost. Väljaku kasutamiseks nõutav minimaalne händikäp on meestel 28 ja naistel 36. Lisatasu eest lennupiletid, reisikindlustus ja transfeerid.

Seikluslik golf ja safari Lõuna-Aafrika Vabariigis

Lõuna-Aafrika Vabariigi eripära on eriline loodus – sealsetes rahvusparkides viibid nagu loodusfilmis ja pole ebatavaline, et keset golfimängu uitavad üle rohelise väljakumetsikud loomad.

Parim aeg LAVi külastamiseks on novembrist märtsini. Estravel pakub golfisõpradele põneva programmiga individuaalset ringreisi, mille jooksul jõuab lisaks golfi mängimisele avastada Kaplinna, nautida kuulsat Garden Route’i teekonda ja näha hea õnne korral safaril ära ka suur viisik. 12-päevase ringreisi hind algab 2139 eurost ning sisaldab majutust nelja- ja viietärnihotellides, toidukordi, greed fee’d, lennujaamatransfeere, autorenti, Laudmäe köistee pileteid ja väljasõitu Robbeni saarele. Lisaks tuleb osta lennupiletid, reisikindlustus ja viisa.

Golfipuhkus Türgi hinnatuimas kuurordis Belekis

Belek on Türgi lõunaranniku prestiižseim kuurort, kuhu on koondunud sealse ranniku luksuslikemad ja moodsaimad hotellid ning riigi parimad golfiväljakud. Beleki väljakutel on võõrustatud mitmeid rahvusvahelisi turniire ja neid on tunnustanud paljud profimängijad. Sealne standardne minimaalne händikäp on meestel 28 ja naistel 36, kuid mõnel väljakul saavad mängida igasuguse tasemega mängijad.

Parim aeg Belekis golfi mängimiseks on sügisel ja kevadel, see on hea võimalus hooaja pikendamiseks. Mõnusat golfimängu võimaldab Beleki kliima aga aasta ringi (talvehooajal on seal 8–18 kraadi). Estravel pakub Türki nädalasi golfireise kõik-hinnas-majutusega viietärnihotellides hinnaga alates 839 eurost. Lisandub lennupiletite ja reisikindlustuse hind.

Estravel on aastast 2018 IAGTO liige. Teeme koostööd usaldusväärsete golfipartneritega üle kogu maailma. See tagab golfisõpradele parima kvaliteediga teenuse ja soodsa hinnaga pakkumised. Suurepärase kliima, looduse, põnevad vaatamisväärsused ja kvaliteetsed golfiväljakud leiab ka paljudest teistest sihtkohtadest, näiteks Kariibide suurimalt saarelt Dominikaani Vabariigist, Vietnamist või Mauritiuselt.

Vaata lähemalt veebilehelt www.estravel.ee/golfireisid või küsi personaalset pakkumist sind huvitavasse sihtkohta Estraveli vanemreisikonsultantidelt, helistades telefoninumbril 626 6226 või kirjutades e-posti aadressil platinum@estravel.ee.

*Reiside hinnad sõltuvad nõudlusest ja võivad ajaga muutuda.

Tekst ja fotod: Estravel AS