Golfireisile koos pro’ga?

Sügisest kevadeni on ideaalne aeg reisida soojema kliimaga paikadesse ja avastada uusi väljakuid, kus vahelduseks koduväljakule golfimängu nautida. Selleks, et hooajavälisel ajal, kui löögitehnika kipub tihtilugu roostes olema, mängust rohkem rõõmu tunda, on hea lahendus minna reisile koos treeneriga.

Enamasti on golfireisid pro’ga nädalapikkused ning sisaldavad lisaks viiele-kuuele (ja teinekord enamalegi) mänguringile ka treeninguid ja võimalust koos pro’ga mängida. Muidugi jääb aega ka puhkuseks ja kultuuri nautimiseks, kuid põhitähelepanu on selgelt aktiivsel golfimängul.

Treeningud

Reisipaketti kuuluvad enamasti kas rühmatreeningud või suuremale grupile mõeldud koolitused, kus osalejad saavad tuletada meelde eri mänguelemente ja parandada oma löögitehnikat. Hooajaeelne golfireis on hea alus algavale suvehooajale, kui löögiliigutus on treeneriga üle vaadatud.

Mängimine pro’ga

Igal osalejal on reisi jooksul võimalus mängida pro’ga vähemalt üks mänguring, mille vältel saab treener lisaks eri otsuste analüüsimisele anda nõu ka mänguplaani kohta, millele mängijad ise enamasti piisavalt tähelepanu ei pööra.

Aktiivne puhkus

Nagu mainitud, mängitakse reisil enamasti viis kuni seitse mänguringi, millele lisanduvad koolitused või rühmatreeningud. Lisaks sellele on reisideks valitud hotellides võimalus teha kas jõusaalitrenni või käia ujumas. Teisalt on aga võimalik pärast tegusat golfipäeva spaas puhata.

Muretu korraldus

Grupireisid koos treeneriga on läbi mõeldud ja mängija saab keskenduda vaid oma mängule. Korraldatud on nii lennud, transfeerid väljakutele, treeningud, tiiajad kui ka lisaks sellele õhtusöögid. Suurem osa golfireise on ööbimisega all-inclusive-hotellides, kus mängijal ei ole lisakulutusi.

Tore seltskond

Golfireisile tulevad enamasti ikka mängijad, kes suhtuvad mängu kirglikult. Seega on lisaks päevastele golfimängudele toredalt sotsiaalsed ka õhtused koosviibimised, linnakülastused ja lennureisid.

Põnevad väljakud

Reiside sihtkohad on enamasti põnevad väljakud, kus on mõnel juhul peetud suuri profivõistlusi, samas on need kõik mängitavad igal tasemel golfarite jaoks. Välisväljakud on hea vaheldus oma koduväljakule, kus on erinev arhitektuur ja ümbruskond.

Talvehooajal korraldavad Niitvälja pro’d arvukalt golfireise, kuhu on oodatud igal tasemel golfimängijad. Uuri lisa Niitväljalt!

Tekst: Paul Põhi
Foto: Estravel AS