Parim hobi tervele perele

Pole midagi paremat, kui veeta mõnusalt aega koos oma kõige kallimatega. Kui teha seda värskes õhus, toob see kasu ka teie tervisele. Olenemata vanusest, sportlikust vormist või taustast – golf sobib kõigile ja hoiab aktiivse ning tervena!

Siin on 7 põhjust, miks terve perega golfi mängida:
  • Mäng kogu perele

Golf on üks väheseid spordialasid, millest saab osa võtta iga pereliige olenemata vanusest, sportlikust vormist või eelnevast kogemusest. Ainulaadne mängutaseme (handicap) süsteem võimaldab erinevate oskustega pereliikmetel mängida üheskoos kas sotsiaalselt või üksteise vastu konkureerides.

  • Veeda koos aega

Golf on ideaalne viis perega kvaliteetaja veetmiseks, sest löökide vahel on aega omavahel suhtlemiseks ja teil saab olema väga lõbus. Perega golfi mängimine annab teile midagi ühist juurde ning muudab suhted lähedasemaks. Nii on alati jututeema, millest rääkida ja midagi, mida pikisilmi jälle oodata.

  • Aktiivselt värskes õhus

Golfiväljakud asuvad alati ilusates ja loodusküllastes paikades, pakuvad võrratuid vaateid ja samas hoiavad ka kogu pere aktiivsena. See on hea võimalus saada diivanilt püsti, end aktiivselt liigutada ning saada mõtteid eemale tööst, arvutimängudest ja sotsiaalmeediast.

  • Omanda uusi oskusi

Golf aitab omandada uusi eluaegseid oskusi, mis küündivad kaugemale, kui vaid palli löömine väiksesse auku. Näiteks arendab golf juhtimisvõimet, kuulamisoskust ja pühendumist ning samuti oskust austada teisi inimesi ja töötada nendega koos. Uute oskuste omandamine on kasulik ka ajule ja aitab üldisele tervislikule heaolule kaasa.

  • Tegevus nädalavahetusteks ja puhkusteks

Harrastades golfimängu ei teki kunagi küsimustki, mida vabal ajal perega koos ette võtta. Enam ei kurda keegi, et tal on igav, sest terve pere saab kokku, jagab üksteisega viimaseid uudiseid ja veedab mõnusalt aega.

  • Palju erinevaid viise mängimiseks

Golfi ei pea mängima alati 18 rada, ka 9 rada on ideaalne võimalus, et veeta perega paar tundi värskes õhus. Samuti pakub golf erinevaid võistluslikke ja mängulisi formaate, et hoida kõiki pereliikmeid huvitatuna ja leida just teile sobilik mänguviis.

  • Lihtne alustada

Golfiga alustamiseks on mitmeid variante, alates tasuta golfipäevadest kuni põhjalike kursuste ja „kõik hinnas“ pakettideni. Kõiki kursuseid ja tunde viib läbi kõrgelt kvalifitseeritud juhendaja. Varustus on golfikeskuse poolt, nii et teil ei tarvitse teha muud, kui endale aeg kirja panna ja mugavas riietuses kohale tulla. PS! Niitvälja Golfkeskuses on harjutusväljakute kasutamine tasuta.

Tekst: Niitvälja Golf