Kuidas kogu kollektiiviga tervislikumalt aega veeta?

Terve inimene on rõõmus inimene. Tal on energiat, teotahet ja positiivsust. Kui kollektiivis on inimesed, kes hoolivad oma tervisest, on kogu töökeskkond tulemuslikum, sõbralikum ja kvaliteetsem.

Just nende positiivsete tulemuste pärast on vaja soodustada kollektiivis tervislikku ajaveetmist. Üks võimalus on toetada individuaalset sportimisvõimalust, aga meeskonnatunde tekitamiseks, hoidmiseks ja tugevdamiseks on vajalikud ka ühistegevused. Juba mõned korrad aastas ühiselt millegi tervisliku ettevõtmine annab lisaenergiat, paneb silmad särama ja tekitab mõnusa võistlustunde tiimis.

Golf on üks maailma tunnustatumaid spordialasid, mida seltskonnas mängida, sest sel on loendamatul hulgal positiivseid ja kasulikke omadusi. Värskes õhus viibimine on hea tervisele, kõndimine annab südamele mõnusa koormuse, pallilöögid annavad lihastele vajaliku liikuvuse ning vabas looduses olemine suurendab rahuloluhormoonide hulka ja tõstab D-vitamiini taset organismis.

Golfidemo on ideaalne ühistegevus

Tervislikumat ajaviidet kollektiiviga on suhteliselt kerge saavutada. Niitvälja Golfi demopakett on ideaalne just kollektiividele, sest see annab suurepärase võimaluse enese proovilepanekuks, uue oskuse omandamiseks ja eduelamuse saavutamiseks. Golfi- või mängudemo jooksul annab kogenud treener ehk pro seltskonnale ülevaate golfimängust ja selle reeglitest, näidates ette tehnikaid ja lööke.

Iga osaleja on keppide ja pallidega varustatud ning saab samuti harjutada eri golfilöökide sooritamist, tehes käe valgeks juba esimesel lähimänguvõistlusel. Võistlus on eriti nauditav, sest uue oskuse proovilepanek tekitab mõnusa adrenaliinitunde, mis jääb meelde pikaks ajaks. Halva ilma korral toimub pikkade löökide harjutamine katuse all, nii et ilm ei sega. Kes ei soovi põhjalikku ülevaadet golfist, võib tulla minigolfi mängima. Seda mängitakse päris murul ehk griinil.

Golfidemole tulek on eriti meeldejääv näiteks siis, kui ettevõttel on külas äripartnerid või kliendid välismaalt. Niitvälja Golfi kogemustega pro’d on valmis golfidemo läbi viima ka võõrkeeltes.

Saadaval eri suurusega ruumid

Demopaketi saab siduda ka ettevõttele olulise koolituse või koosolekuga, näiteks korraldades kord kuus või kvartalis ajurünnaku või koosviibimise teises keskkonnas. Nii on mõtted uuemad, vaatenurgad teemadele sageli teised ning eriti tulemuslikud võivad olla ajurünnakud ja ideede genereerimised.

Niitvälja Golfis on saadaval üks suurem seminariruum, kuhu mahub kuni 50 inimest ja kus on mugav korraldada suuremaid koosolekuid, koolitusi, seminare või tähistada mõnd olulist sündmust. Klubimaja teisel korrusel on VIP-lounge, kus lisaks väikesele koosolekuruumile on ka lounge’i-ala ja saun. See on eriti mõnus variant valitud, kuni 10-liikmelise seltskonna jaoks.

Niitvälja Golfi klubimajas asub ka restoran, mille esimese korruse peasaal mahutab kuni 150 inimest ja teise korruse väike saal veel lisaks kuni 50 inimest. Nii on võimalik tellida meilt catering või pidada pidusid (sünnipäevi, pulmi, firmaüritusi) koos toitlustusega.

Niitvälja Golfi demopaketid ja koolitusruumid sobivad hästi nii eri kollektiividele tööalasteks üritusteks kui ka sõpruskondadele tähtpäevade pidamiseks. Iga hea seltskond on väärt tervislikku ühist ajaveetmist!

Tekst: Getter Lukjanov
Fotod: Mats Soomre, Kaido Haagen