Tradehouse katab golfarite iluvajadused!

Suvistel golfiringidel tekkivad ilu- ja nahahooldusvajadused katab Niitvälja Golfi pro shop’is asuv Tradehouse’i ilulett, kust leiad tooted kiireks soengukorrastuseks, jalgade turgutuseks, naha niisutamiseks, päikesekaitseks ja paljuks muuks!

Kaitse oma nahka päikese eest!

Nahka tuleb päikese eest kaitsta aastaringselt, iseäranis oluline on see kevadsuvisel perioodil ja ei tasu unustada, et UV-kiirgus tungib ka läbi pilvede. Näole annavad suurepärase kaitse  Frudia SPF 50 päikesekaitsekreemid, millest on olemas nii nahka sügavuti niisutav hüaluroonhappega versioon kui C-vitamiiniga jumet ühtlustav ja nahka kirgastav kreem. Valikus on ka SPF 50 pulk ja huulepalsam kiireks ja mugavaks kasutamiseks. Kehale leiad laia valiku kvaliteetseid Byron Bay päikesekaitsetooteid Hollandist, mille koostises peitub kindel kaitse päikesekiirguse vastu.

Naudi värskust terve päeva!

Pika palava ja sportimisega võid ühel hetkel tunda, et vajad pisut värskendust. Löwengrip on kohal oma absoluutsete best-seller deodorantidega, mis tagavad pikaajalise ja usaldusväärse kaitse higistamise ja ebameeldiva lõhna eest. Nende armastatud kuivšampoonid annavad aga juustele koheselt puhta tunde, hea lõhna ja kerge kohevuse. Kui juuksehari ununes maha või patsikumm läks kaotsi, leiad Tradehouse’i valikust ka need, sest teame kui oluline on end sportides mugavalt tunda!

Turguta väsinud jalgu!


Terve päeva jalul olemine pole naljaasi ja selleks, et samm jääks kindlaks ja enesetunne mõnusaks, pakub Pharm Foot laias valikud värskendavat ja pehmendavat nahahooldust. Haara kohest värskendust pakkuv desifintseeriv jalasprei, karedat ja kuiva nahka hooldav vahtkreem, väsimustunnet leevendav ja taastav kreem või või toitev ja uuendav jalakreem tundlikule nahale. Hoolitseme selle eest, et igaüks leiaks just enda vajadustele vastava toote, tundmaks end maksimaalselt hästi!

Midagi meestele!

Loomulikult sobivad kõik eelpool välja toodud tooted ka meestele kasutamiseks, küll aga on spetsiaalselt neile mõeldes kohal Woody’s, mis tagab lihtsa, kuid tõhusa ilurutiini. Näiteks kaks-ühes pesuvahend kehale ja juustele sisaldab endas dušigeeli ergutavat  aroomi ja mõnusat vahtu, mis garanteerivad kohese värskus- ja puhtustunde. Loomulikult on valikus ka eraldi šampoon ja huulepalsam, mida mugav taskusse pista ja jooksvalt kasutada.

Naudi luksuslikku dušši ja pehmet nahka!

Olgu päeva jooksul või vahepeal mõnusat dušši nautides, Tradehouse pakub hulganisti kosutavaid kreeme ja pesuvahendeid nii kehale kui kätele. Löwengripi Count On Me sarja kehapesugeel ja kehakreem on meeliülendavalt mõnusa aroomiga ja tõeline paitus su nahale, The Cure šampoon ja palsam annavad aga juustele niisutust ja läiget, neid raskeks tegemata. Ära unusta taskusse või kotti pista käepärast Frudia kätekreemi – neid on nii vastupandamatute lõhnadega, et valiku tegemine saab olema keeruline!

Premeeri end!

Tubli golfipäeva eest oled ära teeninud väikese kingituse iseendale. Selleks võiks olla mahukas ja praktiline veepudel, millest kerge kiirelt lonks rüübata ja oma toimetuste juurde tagasi asuda. Iga vannituba kaunistab aga meie sädelev, koostöös D’DIFFERENCE brändiga sündinud roosa käteseep!

Tradehouse soovib kõigile kauneid golfielamusi!