Niitvälja Golfi mänguõigused alustaja golfarile

Niitväljal on golfimänguga alustada lihtne, sest siin on aastakümnetele kogemustele põhinev ja väga põhjalik alustajate programm, mitmekülgseimad harjutustingimused ning spetsiaalselt alustajatele mõeldud viierajaline PAR20-väljak. Kõik selleks, et sinu kui alustaja teekond oleks võimalikult kerge ja mugav.

Golfimänguga alustades soovitame esimese paketina soetada meie Rohelise Alguse paketi. Selles paketis on kõik vajalik olemas – Green Cardi kursus, Green Cardi jätkukursus koos lisatreeningutega, vajalik golfivarustus, harjutuspallid, isiklik mentor ning kaks kuud golfimängu Niitvälja golfiradadel. Sama paketi veelgi täiuslikum variant on Rohelise Alguse VIP pakett, millega saab nautida kõiki samasid hüvesid palju pikemalt – lausa terve golfihooaja! Mis saab aga siis, kui Rohelise Alguse paketi kehtivus saab läbi ning soov on golfimänguga jätkata? 

Niitväljal on mängimine soodne, kui teha seda mõne mänguõiguse või hooajapaketiga, sest ühekordsed green fee hinnad on pigem kallid. Meie mängijad on erinevad ja igaühel peab olema võimalik valida just selline mängimisviis, mis sobib tema vajaduste ja võimalustega kõige paremini kokku. Seetõttu oleme loonud mitu erinevat lahendust. Golfiga alles alustades, tuleb sul kõigepealt mõelda sellele, kui tihti sa golfiväljakule mängima jõuaksid ning kas eelistad edaspidi mängida suurel väljakul või soovid veel rahulikult PAR20-väljakul harjutada ning treeneri abi kasutada.

ALUSTAJAPAKETT 

Kõige põhjalikum ja toetavam mänguõiguse pakett alustavale golfarile on Alustajapakett. Selle paketiga saad terve hooaja jooksul piiramatult golfi mängida meie mõlemal golfiväljakul, lisaks anname sulle igal treeningpäeval kaasa ühe tasuta korvi harjutuspalle ning kolm esimest kuud kehtib sulle ka tasuta golfivarustuse rent. Väga oluline boonus selle paketi juures on kaheksa alustaja treeningut, mis aitavad sul oma golfimängu oskust veelgi parandada. Alustajapaketi hind al. 790 €.

Loe paketi kohta lisainfot siit.

ALUSTAJAPAKETT KAHEKS HOOAJAKS 

Kui oled kindel, et soovid kaks hooaega golfiga tõsisemalt tegeleda, siis on alustajapakett kaheks aastaks parim lahendus. Sellel paketil on kõik samad tingimused, mis alustajapaketil, aga lisaks saad sa soodsaima mänguõiguse hinna kaheks aastaks. Paketi hind al. 1390 € (al 695 € aastas).

Loe paketi kohta lisainfot siit.

10 KORRA PAKETT

Juhul kui tead, et väga tihti kahjuks Niitväljale mängima ei jõua, kuid sooviksid siiski olla lojaalne Niitvälja mängija ning omada kõiki oma mängija soodustusi, siis võiksid kaaluda 10 korra paketi soetamist. Sellesse paketti kuulub 10 Park-väljaku mänguringi (18 rada), mida on võimalik ka poolitada (20 x 9 rada). Lisaks on sul muidugi võimalik mängida piiramatult alustajate väljakul PAR20. 10 korra paketi hind 550 €.

Loe paketi kohta lisainfot siit. 

PAR20 MÄNGUÕIGUS

See pakett sobib sulle siis, kui sul pole suure väljaku jaoks aega või oled alles vaikselt golfi harjutamas ning suurele väljakule veel ei kipu. PAR20 mänguõigusega saad lisaks kaasa võimaluse käia mõned korrad väga soodsa 49-eurose green fee‘ga Park-väljakul. PAR20 mänguõiguse hind alates 390 €.

Loe paketi lisainfot siit. 

Iga Niitvälja Golfi mänguõiguse ja paketiga tulevad kaasa ka Niitvälja mängija soodustused. Loe nende kohta lisaks meie hinnakirjast. Meie Niitväljal hindame väga mängijate lojaalsust, mistõttu oleme loonud ja kindlasti ka edaspidi loomas juurde Niitvälja mängija boonuseid. Nende kohta saad lisaks lugeda siit. 

KUIDAS TASUDA?

Kui oled omale sobiva mänguõiguse või paketi välja valinud, siis palume sul selle soetamiseks teha ülekanne SA Niitvälja Golfikeskuse kontole IBAN: EE691010220200134229. Selgitusse palume ära märkida mänguõiguse kasutaja nime ja toote nimetuse, mille eest tasutakse (nt. Alustajapakett). Mänguõiguste ja pakettide eest saab tasuda ka järelmaksuga, selleks palume sul ühendust võtta e-posti aadressil info@niitvaljagolf.ee. Samale aadressile on alati teretulnud ka kõik lisaküsimused!

Autor: Niitvälja Golf