Uudised

Caddiemasteris nüüd müügil luksuslik looduskosmeetika

Alates juulist leiab meie caddiemasteri letist  luksusliku looduskosmeetika D’DIFFERENCE sarja tooteid. Eestis toodetud kosmeetika põhineb looduslikul toorainel ning ei sisalda sünteetilisi värvaineid, parabeene, silikoone, PEG, SLS ja SLES ühendeid, mineraalõlisid. 

D’DIFFERENCE sarja idee pärineb Dr. Ruth Oltjerilt, kes aastaid tagasi, koostöös teiste arstide ja teadlastega, asus otsima lahendusi lamatiste ja põletushaavade ravimisel. Tulemused olid sedavõrd head, et otsustati kogutud teadmisi ja kogemusi rakendada kosmeetikavaldkonnas. Dr. Oltjeri visiooniks oli luua nahahooldussari, mis põhineks võimalikult suures ulatuses looduslikul toorainel, ei sisaldaks sünteetilisi värvaineid ning mis oleks ühtviisi tõhus kui ohutu, tulemuslik ja meeltele nauditav. Kõige aluseks on kvaliteetne tooraine, mis on looduslik ning kannab endas naha jaoks väärtuslikke omadusi. Teiseks oluliseks komponendiks on õige tehnoloogia valik, mis võimaldab koostisosadel säilitada nende algsed omadused ehedaimal viisil.

D’DIFFERENCE eristub selle poolest, et kasutatakse külmsegamismeetodit. Koostisained segatakse kokku toatemperatuuril, et säiliksid looduslike ainete väärtuslikud omadused. Tehnoloogiliselt ollakse eesrinnas veel selle poolest, et tooted sisaldavad vähe lisaaineid, minimaalselt paksendajaid ja emulgaatoreid. Lugedes koostisainete nimekirja ehk INCI – on kliendile 95% ainetest arusaadavad – õlid, siidiproteiinid, surnumeremineraalid jne.

Valikus on 5 sarja – Natural Beauty, Cell Innovation, White Beauty, Royal Beauty ja For Men.

4D NATURAL BEAUTY sobib kõigile olenemata vanusest ja nahatüübist. Need tooted niisutavad ja toidavad nahka. Taastavad naha kaitsekihi ja tugevdavad naha kaitsevõimet. Teevad palju selle heaks, et nahk saaks nö. endaga ise paremini hakkama.

5D CELL INNOVATION on vananemisvastane sari. Mõeldud nõudlikule nahale. Selles sarjas on ka seerumid ja maskid, mis just sügisel ja talvel annavad kreemidele lisajõu ja nahale energiasüsti. Tooted sisaldavad taimset tüvirakuekstrakti ja hüaluroonhapet.

5D WHITE BEAUTY sobib nendele, kes on hädas pigmendilaikudega. See taimeekstrakte sisaldav sari omab võimet naha tooni ühtlustada.

6D ROYAL BEAUTY tooted toovad tagasi ühtlase jume ja sära, on vananemisvastase mõjuga, niisutavad, toidavad, taastavad naha kaitsevõime ja tugevdavad seda.

FOR MEN sarja puhul on oluline kiire toime, hea tulemus ning väike sortiment.

Toodete hinnasoodustused: Niitvälja mängija -10% ja aktsionär -20%. 

Tule tutvuma!