Uudised

2024 aasta Alustajapaketi ostja mängib golfi käesoleva hooaja lõpuni tasuta!

Sa ei ole varem endale hooajalist mänguõigust soetanud, kuid tunned, et nüüd oleks õige aeg golfimäng tõsisemalt käsile võtta? Mida kiiremini otsustad, seda kauem saad käesoleval hooajal golfi mängimist tasuta nautida.

MEIE PAKKUMISED:

1. Alustajapakett 2024 – 990 €. Osta nüüd ja naudi golfi 2023 aastal TASUTA!

Green Cardi kursus läbitud ning soovid golfimänguga jätkata? Alustajapakett on terve hooaja kestev pakett, mis on mõeldud spetsiaalselt alustaja golfarile, sest pakett sisaldab nii aastast mänguõigust Niitvälja Golfi mõlemal golfiväljakul, alustaja treeninguid kui ka tasuta harjutuspalle ja varustuse renti. Alustaja jaoks kindlasti kõige mugavam viis esimesel hooajal golfimängu Niitväljal harrastada.

Rohkem infot leiad siit.

2. Alustajapakett kaheks hooajaks (2024/2025) 1590 € ehk 795 € aastas. Osta nüüd ja naudi golfi 2023 aastal TASUTA!

Kui Green Cardi kursus läbitud ning oled kindel, et soovid golfiga tõsisemalt tegeleda, siis soovitame valida Alustajapaketi kaheks aastaks. Selle paketiga võid olla kindel, et saad Niitväljal golfimängu harrastada kõige soodsamatel tingimustel, omades kõiki hüvesid, mida alustajatele pakume.

Rohkem infot leiad siit.

KUIDAS PAKETTI SOETADA?

Alustajapaketi soetamiseks palume tasu kanda SA Niitvälja Golfikeskuse kontole IBAN: EE691010220200134229. Selgituses palume ära märkida paketi kasutaja nime ja tootenimetuse “Alustajapakett Roheline Rada”.

Kui soovid paketi eest tasuda järelmaksuga, palun võta meiega ühendust e-posti aadressil info@niitvaljagolf.ee. NB! Järelmaksuga tasumisel kallineb paketi hind 30 euro võrra. Kui oled AS Eesti Golfikeskus aktsionär või kui ühest leibkonnast soetatakse kaks või enam mänguõigust siis 30€ juurde ei lisandu.