Uudised

2020. aasta rekordid Niitvälja Golfis

2020. aasta on olnud Niitvälja Golfile mitmeti rekordiline aasta. Me ei mäleta varasematest aastatest hooaega, mille jooksul külastas Niitväljat vaid mõni üksik turismibuss, ometiti just sel aastal see nii oli. Siiski oleme rõõmsad, et golf on üks vähestest spordialadest, mida on saanud julgelt ülemaailmse koroonapandeemia ajal Eestis harrastada. Meie juures on mängitud tänavu aegade rekordarv mänguringe – üle 40 000! 

Rekordeid purustasid ka Niitvälja Golfiklubi aktiivsed liikmed, kes esindasid sel aastal meie klubi erinevatel võistlustel väga edukalt. Koju toodi võidud nii teiste klubidega sõpruskohtumistelt kui ka Eesti klubidevahelistelt meistrivõistlustelt.

Rekordilisi tulemusi saavutasime sel aastal tänu teile kõigile ka heategevuses. Niitvälja noortefondi toetuseks korraldatava GSK Invitational ehk Golfisõprade Klubi heategevusliku golfivõistluse raames kogusime annetusi kokku 41 300 euro väärtuses. Septembrikuus toimunud Niitvälja Golf President Cup võistluse raames kogusime üheskoos ligi 4000 eurot Carolin Illenzeeri Fondile, toetades langenud või vigastada saanud kaitseväelaste laste haridusteed.

Selle aasta hooaja lõpetamisel otsustasime eraldi tänada aasta kõige silmapaistvamaid mängijaid, kes on meie silmis teinud Niitväljal suurimaid rekordeid. Nendeks rekordiomanikeks on:

Aasta aktiivseim Niitvälja mängija. Oktoobrikuu lõpu seisuga oli meie kõige aktiivsem mängija teinud Niitväljal lausa 178 mänguringi! Selleks rekordiomanikuks on Toomas Vallikivi.

Aasta suurim harjutaja.  Oktoobrikuu lõpu seisuga oli kõige aktiivsem harjutaja löönud range’il lendu lausa 992 korvi palle! Sellise rekordi tegi meie enda golfikooli kasvandik Karl Kreevs, kes sai sel aastal ka Niitvälja Golfiklubi juunior U16 klassi parima tiitli!

Aasta parim mentor. Sel aastal juhendas meie alustajaid kõige rohkem Park-väljakul mentorringe tehes Margus Raha! Margus on meie mentorprogrammiga olnud seotud aktiivselt juba mitmeid aastaid.

Aasta usinaim alustaja. Meie alustajate programmi raames läbis sel aastal Green Cardi kursuse 430 uut mängijat. Võtsime välja selle aasta kõige usinama alustaja, kes suutis hooaja jooksul kõige rohkem oma HCP’d langetada. Selleks rekordiomanikuks on Andreas Mändmets, kes alustas golfiga 2020. aasta maikuus ning oktoobri lõpuks oli tema händikäp langenud 54 pealt 23,7 peale!

Aasta suurim võistleja. Sel aastal korraldasime Niitväljal 76 erinevat võistlust ning 6 võistlussarja. Selle hooaja kõige aktiivsem võistleja osales kokku 31 võistlusel! Selle rekordi omanikuks on Karl Lell!

Aasta suurim sõber. Ei saa ära unustada meie lojaalset fotograafi, kes on alati nõus meile appi tulema ning kõigist mängijatest imelisi fotosid tegema. Sel aastal on tema poolt tehtud meie võistluste raames rekordarv fotosid! Aitäh, Mats Soomre!