T19 RESTO
T19 Resto on loodud Niitvälja Golfikeskuse külastajatele ja ümberkaudsetele elanikele nii kiireks einestamiseks kui ka rahulikumas atmosfääris maitsenaudingute pakkumiseks. Köögis loovad kulinaarseid hõrgutisi kirglikud kokad Ahti Haandi ja Steven Toivonen, kelle põhifookuses on alati külalislahkus ja hea toit. Mõlema mehe teekonnale jääb mitmete erinevate köökide juhtimine ja restoranide käivitamine. Lisaks leiab nende koostatud menüüsi mitmes Eesti eri paigas, kui ka Ameerika Ühendriikides ning Araabia Ühendemiraatides.
KONTAKT
+372 5782 0087, info@t19resto.ee
PÄEVAPAKKUMISED
Päevapakkumistega (päevapraad / salat / supp) on võimalik tutvuda T19 Resto Facebooki lehel SIIN.
HOMMIKUSÖÖK
Kaerahelbepuder / Moosi ja värskete marjadega / 5€
Toekas hommikusöök / Munapuder, praekartul, peekon, värske salat ja hapusai / 10€
EELROAD
Kreemine Burrata juust / Basiilikupesto, tomatid ja balsamico / 14€
Koorene forellisupp krevettide ja rannakarpidega / Kartul, porgand, herned ja koorene leem / 11€
Veiseliha tartar / Trühvlimajonees, marineeritud seened, pärlsibul, pecorino juust, seenetolm ja hapusai / 14€
Pil Pil krevetid / Koriander, laimimajonees ja hapusai / 13€
PEAROAD
Kookoskarri toffuga / Krõbedate kikerhernese, toffu ja röstitud köögiviljadega / 12€
Suitsune forell / Varajase kartuli tamp, kreemine tillikaste, ürdisalat ja soolakurk/ 18€
Panko paneeringus sea karree/ Praekartul, seenekaste ja marineeritud seened / 17€
Tomatine veiseliha raguu / Papardelle pasta ja pecorino juust / 14€
MAGUSTOIT
Mini pannkoogid / Marjakompoti ja soolakaramelliga / 7€
Vanilje jäätisepall / Marjade ja krõbeda vahvlipuruga / 3€
LISAKS
Friikartulid & ketšup / 5€
Bataadifriikartulid & sriracha majo / 7€
KULINAARSEID HÕRGUTISI LOOVAD
Steven Toivonen
Ahti Haandi