Uudised

Niitvälja golfisõbrannad lõpetasid XIII hooaja minivõistlusega scramble formaadis. Hooaja parimaid tunnustati Arvo Pärdi keskuses.

2. oktoobril kogunesid golfinaised pärastlõunal Niitvälja Golfis, et mängida selle hooaja viimane Sõbrannade minivõistlus, seekord võistkondlikus Scramble formaadis meie armsal Par20 väljakul ning pärast võistlust koguneti Arvo Pärdi keskuses, et võtta kokku 2024. aasta Sõbrannade võistlussarja kolmeteistkümnenda hooaja tulemused. Niitvälja Golf Sõbrannad by Mammograaf sari on populaarne mitmekesiste võistluste ja laheda atmosfääri tõttu. Kogu oma ajaloo vältel on sarja iseloomustanud hea aura ja nimele vääriline sõbralikkus. Sarja viiest osavõistlusest võttis osa üle 100 golfinaise. Sarja üks eesmärke on tutvustada erinevaid mänguvorme ja tuua naisi läbi selle lähemale golfile kui võistlusspordile.

Sõbrannade sarjas on tunda väga palju meie naisklubiliikmete entusiasmi, head ideed, lookas auhinnalauad, isetehtud koogid, kaasatud pereliikmed ja palju muud vahvat, mis teeb klubist klubi. Lõpuõhtul tänasime esmalt meie sarja kõiki neid ülitublisid daame, kes ise võistluste korraldamisel nõu ja jõuga abiks olnud. Kõik võistlused olid omanäolised ning pakkusid kuhjaga erinevaid emotsioone.

Suur tänu teile head võistluste korraldustiimide liikmed! 

  • I osavõistlusel, mänguvormiks individuaalne punktimäng. Korraldajateks Kateriina Dalmijn, Ita Gornischeff, Anne Kruusement, Kadri Niineväli, Kaire Vibo, Marit Antik.
  • II osavõistlus “Maasikad Niidus”. Korraldajateks Merle Kalvet, Kaja Turmen, Karmen Turk, Karoliina Sikk, Liana Saago
  • III osavõistlus kandis nime “Par 54”, kus kõik 18 rada on kujundatud Par 3-deks. Korraldajateks Eike Simmer, Kadri Apivala, Triinu Tombak, Anne Metsis ja Küllike Varik.
  • IV osavõistlus oli Stiilivõistlus „Lilleke rohus“, võistkondlik punktimäng ’’ Greensome’’. Korraldajad Õie Aunapu, Katrin Kaare, Merle Eenmaa
  • V osavõistlus kandis nime “Täismäng”, individuaalvõistlus, punktimäng. Võistlus oli eriline selle poolest, et mängiti erinevatelt avalöögialadelt. Korraldajad Niitvälja naiste kaptenid läbi aegade Kristel Ulla, Ulvi Ingver, Rita Rätsepp ja Karin Mängel.
    Kõigile korraldajatele andsime üle meie toetajate Lartusi, Mammograaf ja Orkla poolt kingituse.

Lõpuüritusel tänas kapten Kristel Ulla kõiki osalejaid, toetajaid ning seejärel autasustati sarja edetabeli ning viimase võistluse parimaid. Oodatult olid kõigis kolmes võistlusklassis eesotsas daamid, kellel õnnestus kaasa mängida vähemalt neljal või viiel osavõistlusel.

2024 aasta Sõbrannad by Mammograaf võistlussarja edetabeli parimad.

HCPI 0-18.4

I koht Piret Andresoo

II koht Margit Sunni

III koht Anu Leisalu

HCPI 18.5-26

I koht Liana Saago

II koht Õie Aunapu

III koht Kadri Apivala

HCPI 26.1-46

I koht Liisa Peri

II koht Triinu-Liis Vaikma

III koht Monika Salu

Samuti toimus Sõbrannad by Mammograaf lõpuüritusel Lexus Ladies 2024 edetabeli parima paari autasustamine! Edetabeli kokkuvõtet tehes liitsime mõlema mängija Sõbrannad by Mammograaf edetabeli koondpunktid ning nii selgus Lexus Ladies edetabeli võitja paar. Auhinnaks mõlemale “Sõbrannale” nãdalavahetus Lexusega, luksusliku linnamaasturi või elegantse luksussedaaniga.
Palju, palju õnne Monika Salu ja Anne Linnamägi!

Niitvälja Golf Sõbrannad by Mammograaf Scramble võistluse parimad võistkonnad. Mängiti Par20 väljakul 5 rada, löögimängu.

I koht Kristel Ulla / Liisa Peri / Karolina Sikk  21 lööki.

II koht Margit Sunni / Monika Salu / Küllike Varik  22 lööki.

III koht Kristel Vähejaus / Merle Lang / Triinu-Liis Vaikma  22 lööki.

Erivõistluste parimad.

Rada 1 pikim avalöök  Kristel Vähejaus

Rada 5 pikim avalöök  Triinu Tombak

Rada 2 lähim lipule  Kristel Ulla 5.43

Rada 4 kaugemale kahe löögiga  Margit Sunni

Lisaks jagati õhtu jooksul ka mitmeid innustus- ja lohutusauhindu ning ekskaptenid Ulvi Ingver ja Rita Rätsepp korraldasid naistele ülipõneva viktoriini. Päeva lõpetuseks arutati üheskoos järgmise hooaja plaane, võimalikke muudatusi ja uusi tegevusi.

Soovime tänada kõiki meie Sõbrannad by Mammograaf hooaja edetabeli toetajaid! Aitäh suurtoetajad Mammograaf – Silver Raudsepp, Raul Siimut, Tradehouse – Laura Kuldkepp, Triinu Raig, Lexus – Gunnar Toomemets, Orkla Eesti, Saku Õlletehas.

Aitäh auhinnatoetajad: Pilgrim – Tiina Ristimets, Lartusi – Karin Mängel, Lumene – Neeme Naaris, Smartfysio.ee – Gerli Palmits,  Eesti Naine – Rita Rätsepp, Liisa Peri poolt jõusaali personaaltreeningu kinkekaardid, Keerud Keraamika ja väga paljudele teistele sponsoritele, kes hooaja jooksul naistesarja toetasid.

Kohtumiseni uuel hooajal ja etteruttavalt võib lisada, et võistluste korraldustiimid uueks hooajaks on juba 99,9 % valitud ja osaliselt ka osavõistluste ideed läbi arutatud! Uuel hooajal on lisandumas juurde üks osavõistlus, seega sarja raames saab oleme kokku 6 osavõistlust ja seda ei mängi me mitte Niitväljal vaid ….  Aga las see jääb kõigile üllatuseks!  Tõotab tulla uus ja väga põnev aasta!

Hooaja lõpuürituse fotogalerii. Fotod: Mauri Levandi