Uudised

Hooaja viimase Niitvälja Golf Sõbrannad by Mammograaf etapi korraldasid meie armsad kaptenid!

11. septembril toimus selle hooaja viimane Niitvälja Golf Sõbrannad by Mammograaf osavõistlus, mis kandis nime Täismäng. Võistluse korraldajad olid meie armsad kaptenid eesotsas meie praeguse kapteni Kristel Ulla, Ulvi Ingver kapten aastatel 2022-2023 ja 2012-2019, kapten aastatel 2001-2003 Rita Rätsepp ja Karin Mängel kapten aastatel 2020-2022.  Tänu kaptenite väga headele ideedele on viimase osavõistluse formaat Sõbrannade sarja kõige sportlikum, põnevam ja palju emotsioone tekitav võistlus. Mänguvormiks oli individuaalne punktimäng ning võistlus oli eriline selle poolest, et mängiti erinevatelt avalöögialadelt. Valida tuli 3 rada valgetelt tiidelt, 4 rada kollastelt tiidelt, 5 rada sinistelt tiidelt ja 6 rada punastelt tiidelt. Millisel rajal, milliselt tiilt avalöök teha, otsustas mängija enne võistluse algust, pannes oma valikud kirja tulemuskaardile.

Õnnitleme viimase osavõistluse parimaid!

VÕISTLUSKLASS HCPI 0-18,4

I KOHT: Piret Andresoo

II KOHT: Jaana Helm

III KOHT: Liana Saago

HCPI 18,5-26,0

I KOHT: Anu Joon

II KOHT: Elle Välb

III KOHT: Kadri Apivala

HCPI 26,1-46,0

I KOHT: Kadri Niineväli

II KOHT: Triinu-Liis Vaikma

III KOHT: Triinu Raig

ERIVÕISTLUSTEL SÄRASID

  • Lähim lipule 2 löögiga: 12. Rajal Jaana Helm 2,31 m.
  • Lähim lipule 6 rajal LEXUS AUHIND: Ingrid Jegers 2,82 m.
  • Lähim lipule 13 rajal: Merle Kalvet 5,26 m.

  • Kõige rohkem birdiesid: Jaana Helm
  • Parim löögitulemus valgetelt tiidelt: Anne Linnamägi ja Kristel Ulla 12 lööki.
  • Parim scratch: Kadi Riin Vähejaus 89 lööki

Võistluse kõik tulemused leiab siit.

Täname võistluse suurtoetajad MAMMOGRAAF, TRADEHOUSE, LEXUS, SAKU, ORKLA.

Toetajad LARTUSI, MULIERES, BEAUTIFUL ME, BERRICHI, METROPRINT, PULBERKÜÜNAL, HELIOS KIRJASTUS, NIITVÄLJA PRO`d: Mark Suursalu, Mari Rauna, Vallo Välb.

Ühtlasi kutsume kõiki golfidaame meie toreda naistesarja Sõbrannad by Mammograaf golfihooaega lõpetavale üritusele, mis sellel aastal toimub 2. oktoobril ning koosneb meeleolukast Sõbrannade Scramble võistlusest Niitvälja Golfis ja mõnusast õhtusest koosviibimisest Arvo Pärdi Keskuses (Kellasalu tee 3, Laulasmaa). Traditsiooniliselt teeme lõpuüritusel kokkuvõtteid hooajast, autasustame Sõbrannad by Mammograaf hooaja parimaid ning naudime kultuuri, head toitu ning seltskonda! Täpsem info lõpuürituse kohta on leitav siit.